Cadouri de Valentine’s Day pentru el: cum iti surprinzi partenerul cu alegeri sofisticate?

Sărbătorirea iubirii este una dintre cele mai frumoase ocazii de a-i oferi partenerului tău un cadou cu adevărat special, pentru care merită să pui accent pe eleganță, calitate și esență masculină. De foarte multe ori, ziua de Valentine's Day este mai importantă decât zilele de naștere, deoarece aceasta îți oferă momentul oportun de a pune accent pe legătura puternică dintre tine și partener, creată prin iubire.

Cuprins:

  1. Cum găsești cadouri de Valentine’s Day pentru el în funcție de personalitate?
  2. De ce să ții cont când alegi cadoul de Valentine’s Day pentru el?
  3. Cadou de Valentine’s Day pentru el - unde îl găsești?
  4. Cum să alegi cadouri de Valentine’s Day cu ocazia unei aniversări?

1. Cum găsești cadouri de Valentine’s Day pentru el în funcție de personalitate?

Nu va fi greu să găsești cadoul potrivit pentru persoana iubită, dacă acesta îți comunică în mod constant detalii despre pasiunile lui, lucrurile pe care și le dorește sau ceea ce apreciază în viața de zi cu zi. Însă trebuie să te pregătești pentru provocările pe care le vei întâmpina pe parcurs, deoarece un bărbat puternic are o personalitate care nu te lasă mereu să îl citești cu ușurință. Iată cum să te ghidezi după fiecare tip de bărbat:

Bărbatul elegant și spontan

Bărbatul spontan este cel mai greu de mulțumit. Acest lucru nu este un defect, ci o calitate de care se bucură bărbații puternici, curioși și aventuroși. Pentru a-ți mulțumi partenerul care te surprinde ori de câte ori are ocazia, trebuie să alegi un cadou care nu se demodează și care poate fi folosit cu mai multe scopuri sau mai des.

magazin costume barbati

De exemplu, un costum elegant care aduce o noutate în garderoba de ocazie a partenerului tăi reprezintă un cadou ideal de Valentine’s Day. Un costum negru, sobru, se potrivește unei varietăți de evenimente, de la nunți, cununii sau întâlniri importante de business. Chiar și bărbatul spontan cu care îți împarți viața se poate lovi de momente în care are nevoie de un costum potrivit măsurătorilor sale.

Bărbatul antreprenor

Un om de afaceri nu are niciodată prea multe piese vestimentare office sau accesorii care îl fac să iasă în evidență la fiecare eveniment important. De aceea, când cauți cadouri de Valentine’s Day pentru el este important să iei în considerare unde și cum își petrece majoritatea timpului.

Bărbatul antreprenor va fi în cea mai mare parte a timpului la birou, în delegații sau va participa la evenimente de networking. Cele din urmă sunt esențiale pentru a-și face numele și afacerea cunoscute, însă bărbatul antreprenor se întoarce la finalul fiecărei zile la familie și la persoanele iubite, unde se simte el însuși. Tocmai din acest motiv, indiferent că alegi un ceas sofisticat, o cravată și butoni pentru costumul său preferat, simbolistica îl va însoți de fiecare dată și îi va purta noroc.

Bărbatul sportiv

Dacă nu știi încă ce cadou să îi faci iubitului de Valentine’s Day, gândește-te la activitățile pe care își dorește să le aprofundeze sau să le descopere în perioada următoare. Bărbatul sportiv este mereu afară, pleacă pe munte alături de prieteni și vrea să se bucure de cele mai frumoase apusuri alături de tine, în natură. 

Însă chiar și el are nevoie de articole vestimentare și accesorii pentru ocazii speciale. Poate uită să se bucure de micile plăceri rafinate ale vieții, așa că oferă-i o vizită în magazinul Mannen, pentru a-și alege materialul pentru un costum elegant, pentru a i se lua măsurile potrivite și pentru a descoperi o nouă parte a personalității sale. Bărbatul sportiv este amuzant și jucăuș, dar și un adevărat gentleman.

Bărbatul hip

Bărbatul hip cunoaște trendurile, are branduri preferate și este interesat de fashion. De asemenea, știe ce își dorește, iar cadourile de Valentine’s Day pentru el trebuie să fie cât mai originale. Poate va fi mai greu să-l surprinzi dacă nu alegi o pereche de sneakers din ultima colecție populară, dar ai la dispoziție suficiente variante inspirate.

barbat-cu-ceas-si-tatuaj

Bărbatul hip apreciază sacourile și le combină cu elemente neașteptate, precum cele de street style. Alege un sacou într-o culoare deosebită, de exemplu cărămiziu intens, din catifea sau dintr-un material care se potrivește unui outfit casual. Partenerul tău fashionable va aprecia un element pe care îl poate purta cu adidași, blugi largi sau sub un palton lung în zilele reci.

Viitorul mire

Nimic nu se compară cu ziua căsătoriei și cu aventura care urmează în viața ta și a partenerului tău de viață. De Valentine’s Day, acceptă o provocare specială și fă-i un cadou memorabil viitorului tău soț. Poți alege o vacanță surpriză înainte de nuntă, dar și elemente care vor face ținuta de nuntă sau de petrecere completă. La Mennen punem la dispoziție viitorilor miri pantofi eleganți, din piele tăbăcită, ideali pentru cea mai specială zi.

cuplu-cu-lumini

De asemenea, un papion oferit de viitoarea soție îi va purta noroc în ziua nunții și îl va ajuta să-și amintească jurămintele, chiar dacă emoțiile vor fi peste nivelul obișnuit.

2. De ce să ții cont când alegi cadoul de Valentine’s Day pentru el?

Un plan bine pus la punct nu va da greș, așa că gândește-te din timp de ce aspecte trebuie să ții cont când alegi cadoul de Ziua Îndrăgostiților. Iată câteva dintre cele pe care le poți include pe listă:

Bugetul

Cu siguranță îți dorești să-i oferi întreaga lume iubitului tău, dar bugetul din perioada sărbătorilor poate fi unul redus. Pentru a nu cheltui prea mult, stabilește din timp și pune banii deoparte pentru a fi pregătită să faci cea mai bună alegere. 

Bugetul va fi mai ușor de respectat dacă acorzi atenție lucrurilor pe care le spune partenerul tău despre ce și-ar dori, despre ceea ce îi lipsește și ce apreciază. Ia în calcul cheltuieli adiționale, precum cele de vamă, dacă vrei să comanzi obiecte sau haine din afara teritoriului european.

costume-in-magazin

Stilul partenerului

Un cadou de Valentine’s Day pentru el potrivit gusturilor partenerului tău trebuie să aibă în vedere stilul acestuia. Indiferent că vrei să îi cumperi o cămașă sau o pereche de șosete, ține cont de felul în care arată garderoba sa. Un bărbat care poartă cel mai des culori neutre nu își va dori o bluză colorată la colecție și trebuie să urmezi paleta cromatică apreciată de acesta.

În schimb, poți să-l pregătești pentru un eveniment viitor și să alegi un cadou deosebit, precum o helancă potrivită siluetei sale, care poate fi purtată pe sub sacou în timpul sezonului rece. De asemenea, dacă optezi pentru culori tomnatice, helanca va putea deveni o piesă statement în ținutele partenerului tău încă de la începutul toamnei, în fiecare an.

Nevoia de schimbare

Mulți dintre bărbați uită când vine momentul oportun pentru a face o schimbare. Fie că se simt bine într-o zonă de confort anume sau că nu au suficient timp pentru a se ocupa de anumite cumpărături, aceștia vor amâna prea mult schimbarea. Poate fi vorba de un parfum care trebuie înlocuit de prea mult timp, un scaun de birou cu tapițeria uzată sau o pernă ortopedică învechită. Un început fresh implică acțiunea de a face o schimbare cât mai rapidă și specifică, așa că oferă-i de Valentine’s Day ceea ce îi lipsește.

3. Cadou de Valentine’s Day pentru el - unde îl găsești

În prezent, ai la dispoziție din ce în ce mai multe opțiuni pentru a cumpăra cadourile pentru persoanele iubite. De Ziua Îndrăgostiților, cadourile pentru el pot fi găsite în:

Locații fizice dedicate

Preferința de a găsi cadoul perfect într-o locație fizică dedicată nu este specifică doar persoanelor în vârstă, ci și celor care vor să se bucure de o experiență unică. La Mannen punem la dispoziție clienților noștri câteva minute sau câteva ore în compania specialiștilor în moda pentru bărbați și a celor pasionați de eleganță. Misiunea noastră este cea de a consilia și de a îmbrăca orice bărbat în hainele care îl scot în evidență la evenimentele speciale. 

În magazinul nostru poți veni alături de partenerul tău sau nu, deoarece te vom ajuta cu sfaturi pentru a crea surpriza perfectă pentru el de Valentine’s Day. Însă dacă vrei să-i oferi chiar lui accesul la experiența de a schimba păreri cu cei care îi vor completa ținuta de ocazie, îl așteptăm cu drag.

Online

Este recomandat să alegi opțiunea de a comanda online un cadou pentru bărbați e Valentine’s Day dacă știi exact ce cauți. De exemplu, un parfum poate fi achiziționat online dacă știi deja cum miroase, cum îl poartă partenerul tău și dacă îți încântă simțurile zilnic. Evită să comanzi orbește haine sau parfumuri, dacă ai dubii în ceea ce privește aroma notelor sau mărimea perfectă.

Cumpărăturile online sunt potrivite și dacă vrei să alegi electronice sau electrocasnice, deoarece în perioada sărbătorilor de iarnă vei găsi reduceri la care nu poți să reziști. De asemenea, dacă vrei să susții businessuri locale, comenzile de vin, cafea sau alte produse artizanale te vor ajuta să economisești timp. Nu uita că în preajma Zilei Îndrăgostiților magazinele vor fi împânzite de oameni care caută un cadou pe ultima sută de metri, așa că gândește totul cât mai smart.

4. Cum să alegi cadouri de Valentine’s Day cu ocazia unei aniversări?

Dacă Ziua Îndrăgostiților marchează și o aniversare de relație sau căsătorie, această ocazie devine automat cu atât mai importantă. Nu doar că trebuie să atribui mai mult atașament sentimental cadoului oferit, dar și să te concentrezi cât mai atent pe alegerea acestuia. Iată de ce să ții cont:

Tipul aniversării

Aniversarea unei căsătorii reprezintă o ocazie însemnată în viața oricărui cuplu. De aceea, cadoul pentru el de Valentine’s Day este aproape o repetare a jurămintelor făcute în cadrul cununiei. Chiar dacă le vei reaminti în fiecare an, la fiecare aniversare, Ziua Îndrăgostiților este doar pentru voi doi. Oferă-i soțului cu această ocazie o pereche de pantofi sau o cămașă pe care le alegi chiar tu din magazinul Mannen. Cu ajutorul nostru vei descoperi cum poți să-i oferi partenerului de viață un cadou la care nu s-ar fi gândit nici el. 

Un cadou pentru iubit de Valentine’s Day marchează puterea conexiunii dintre voi, chiar și atunci când optezi pentru un obiect sau un accesoriu. Alege un papion dacă urmează să participe la nunta unui prieten, o cravată pentru un interviu important sau chiar un sacou din țesătură fină, cu un croi potrivit pentru silueta sa.

cuplu-cu-geaca-din-piele

Timpul sărbătorit

Timpul își lasă amprenta asupra relațiilor și asupra căsniciilor, așa că alegerea cadoului este influențată de acest aspect de asemenea. Dacă oferi un costum în cadou bărbatului pe care îl iubești vei putea să îi transmiți un mesaj important, și anume că îți dorești să îi fii alături cât mai mult posibil. Dacă perioada pe care o aniversezi este de un an sau doi, alege mici accesorii care vor primi o însemnătate aparte ca surpriză care marchează trecerea timpului. Un cadou de aniversare este mai mult decât o dedicație de dragoste și poate deveni momentul în care pui bazele pentru ceva mai mult în relația dintre tine și partener.

La Mannen ai suficiente opțiuni pentru a face un cadou de Valentine’s Day pentru el așa cum nu a mai primit până acum. Punem accent pe calitate, libertatea bărbaților de a se simți ei înșiși fără restricții, dar și de a-și redescoperi masculinitatea puternică și unică.

Prin cadourile pe care le poți oferi în această perioadă partenerului de viață, îi arăți că apreciezi stilul și rafinamentul, dar și că ai încredere că va putea îmbrăca fiecare articol vestimentar cu deschidere spre definirea unui stil propriu.

 

sursa foto: pexels.com

Shop now

You can use this element to add a quote, content...