RETUR SI SCHIMBURI

Mannen accepta retururi pentru toate produsele care sunt returnate catre noi in decurs a 14 zile de la data livrarii. Toate retururile trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • Produsul este in conditia originala, nepurtat si cu toate etichetele atasate
  • Etichetele produsului nu sunt deteriorate
  • Produsul nu are nicio urma sau pata (inclusiv urme de makeup sau deodorant)
  • Produsul nu are un miros intens de deodorant, parfum, spray de corp, detergent, etc.
  • Produsul nu este spalat
  • Produsul trebuie returnat in decurs de 14 zile de la data livrarii

Toate costurile de retur sunt responsabilitatea clientului, exceptand cazurile in care produsul ajunge deteriorat sau clientul primeste marimea gresita. In acest caz, serviciul Relatii Clienti trebuie notificat in decurs a 3 zile lucratoare.

In cazul in care se doreste schimb cu o alta marime sau produs, vom trimite comanda gratuit. Daca produsul cu care se face schimbul costa mai mult decat produsul schimbat, clientul trebuie să cumpere un Gift Card cu valoarea diferentei de pret. Daca produsul cu care se face schimbul costa mai putin decat produsul schimbat, diferenta de pret este returnata. O alta alternativa este de a returna produsul si a primi suma de bani aferenta produsului returnat inapoi, ca apoi sa se plaseze o noua comanda cu produsul dorit.

Mannen isi rezerva dreptul de a respinge retururi trimise dupa perioada de 14 zile sau daca produsele nu corespund cu cerintele mentionate mai sus. In acest caz, pachetul va fi returnat clientului, iar toate costurile implicate nu vor fi suportate de Sierra Darien.

RETURNAREA SUMELOR AFERENTE RETURURILOR

Sumele aferente retururilor vor fi creditate catre metoda originala de plata. Platile cu cardul vor fi returnate direct pe cardul clientului, iar platile ramburs vor fi creditate prin transfer bancar. Creditarile se efectueaza in decurs de 2-3 zile lucratoare dupa primirea produselor returnate.


CUM RETURNEZ?

Pentru a returna sau schimba articolele achiziționate de la noi, te rugam să ne contactati la office@mannen.ro sau 0741 618 129.